Ouderwets gezellig

Het is dan wel de Eerste Pinksterdag, het is tevens het laatste dagje dat onze Meddle Festimall geopend is! Als vanouds keert deze heerlijke ‘festivalzondag’ weer terug in Oud-Ade. Kom lekker uitbrakken van het festivalweekend onder het genot van een lekker biertje en gezellige bandjes en DJs. Geen smoesjes om niet te feesten, Tweede Pinksterdag is er tijd zat om bij te komen!

Van 16:00 tot 23:00

Still Blue

Dé allround coverband en live-sensatie van het Groene Hart. Voor deze zeskoppige formatie is geen kroeg te klein en geen tentfeest te groot. Met krachtige rockcovers, zinderende ballades, 'catchy' popsongs en verrassende mashups levert Still Blue een feest zonder zorgen.

WELCOME TO THE PARTY!

Aiscream

Een ding is zeker, verwacht het onverwachte met Aiscream
achter de decks!

Op een creative en intelligente manier mixt de Aiscream haar plaatjes aan elkaar, waarbij ze niet bang is om haar liefde voor oude klassiers te laten horen! Naast haar skills als dj laat ze ook graag haar talenten zien als entertainer tijdens de beruchte en beroemde 'Aiscream Karaoke Show'. De perfecte afsluiter van het festival!

Lucky Brasstards

Classics van toen en hits van nu zijn verwerkt in toffe medleys en deze zitten vol met vette grooves en solo’s! Stil staan is geen optie, zeker als u de moves van deze muzikanten ziet! Het repertoire is zeer breed en daarom voor iedere leeftijd geschikt! Lucky Brasstards, versterkt of onversterkt, op het podium of tussen het publiek, zomer of winter, altijd funky en groovy!
De Brassband uit Brabant waar je U tegen zegt. Deze 5 blaasmuzikanten en 1 drummer zorgen met een compacte bezetting voor een volle sound!

ENGELHART

Mom's Finest