Ouderwets gezellig

Het is dan wel de Eerste Pinksterdag, het is tevens het laatste dagje dat het Meddle Festival geopend is! Als vanouds keert deze heerlijke ‘festivalzondag’ weer terug in Oud-Ade. Kom lekker uitbrakken van het festivalweekend onder het genot van een lekker biertje en gezellige bandjes en DJs. Geen smoesjes om niet te feesten, Tweede Pinksterdag is er tijd zat om bij te komen!

Van 16:00 tot 23:00

Aap uit de Mouw

2 mannen die keeiihard op weg zijn om Nederland te veroveren. Soepeltjes mixen zij hun weg door land en zee op weg naar het Festival terrein van Meddle. Met lekkere bootlegs en heerlijke remixen kan je eigenlijk niet meer weg om een pilsje te halen.
Ze gaan hard, ze gaan lekker!

One Shot

Deze jonge en energieke coverband maakt er op de zondag van Meddle Festival 2019 één groot knalfeest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor ieder wat wils voorbij. Zorg dat je erbij bent en zing een aantal lekkere hitjes mee met deze 6-koppige coverband!

Voor ieder wat wils!

Mr Moto

Deze wilde groep gasten met een grote passie voor muziek maakt van jouw zondagavond een groot feest! Met hun Rock ’n Roll muziek kan je niet stil blijven zitten. Hun live optredens zijn energiek en het publiek gaat altijd los. Dat kun je niet missen!

Ouderwets Rock & Roll!