Voor ieder wat wils

Jong, oud, bejaard en alles daartussenin: iedereen is welkom op de zaterdag van het Meddle Festival! Van DJ’s met de nieuwste mixtapes tot bandjes met de hardste gitaren: er is voor ieder wat wils! Spaar voor een volle stempelkaart, geniet van heerlijke hapjes op het terras en feest met al je vrienden en familie! Meddle Festimall is los!

Van 16:00 tot 02:00

Band With Benefits

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast!
Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper. Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

PRAIA DEL SOL

Praia is met recht hét zonnetje in huis....en laten clubs en festivals nou net zijn tweede thuis zijn!
Met zo’n 200 shows per jaar in binnen- en buitenland, en een flink aantal goed ontvangen bootlegs weet PRAIA al een aantal jaar elke dansvloer naar zijn hand te zetten. Of het nou de mainstage van Latin Village is, of een secret area op Solar, PRAIA maakt overal feest met een set gevuld met zonnige en ultra dansbare tracks. Een uiterst lekkere cocktail van Tropical House, Moombahton, R&B en een flinke scheut zonneschijn.

Bofkonten

Zou het geluk zijn? Is het het lot? De Bofkonten vliegen in ieder geval ons podium aan op Meddle Festival!
De Bofkonten gaan als een raket door het land en hun festival agenda van 2018 zit al mutje vol! Ondertussen is dit duo ook niet meer weg te denken uit het Amsterdamse nachtleven. Deze mannen staan garant voor een hete energieke set gevuld met Urban, RnB en Hits!

Poeschpas

Bringing Music & Fun Back!
Deze twee Amsterdamse beauties weten wel raad met een draaitafel, een bak muziek en een stampend publiek.

Marvin Dee Band

Doordachte, maar toegankelijke pop/rock met een prominente rol voor de achtergrond vocalen
De Marvin Dee Band bestaat uit 6 uitstekende muzikanten die elkaar gevonden hebben in de gedeelde passie voor het maken van pure, levende, ademende, échte muziek. De muziek is soms catchy, soms ontroerend, soms funky, soms fragiel, maar het meest kenmerkend voor hun sound blijft Marvin's stemgeluid en bereik, in combinatie met hun geweldige vijfstemmige zang arrangementen.

 

 

Your Royal Highness

Guido Z