Voor ieder wat wils

Na op vrijdag de jeugd in het zonnetje gezet te hebben, is nu de rest van Oud Ade en omstreken aan de beurt! Jong, oud, bejaard en alles daartussenin: iedereen is welkom op de zaterdag van het Meddle Festival! Van DJ’s met de nieuwste mixtapes tot bandjes met de hardste gitaren: er is voor ieder wat wils!

Van 18:00 tot 02:00

Barry Badpak

Deze legende uit Leiden is bekend van hits als 'Kamelenteen' en 'Broodje van Kootje'. Elk feestje wordt beter wanneer de Koning van de Bar binnenkomt! Dat kan je natuurlijk niet missen. Trek je beste outfit aan en kom meespringen en dansen op de hits van Barry Badpak!
1, 2, 3, schoppe en lopuhh!

STTRBSTN

Terug van weggeweest! STTRBSTN komt jouw zaterdag avond even keihard afsluiten. Flink rammen is eigenlijk wel een vereiste voor een set van STTRBSTN. Dat wil je toch niet missen?

Lekker hoor

The Marv

Deze dj komt jouw zaterdag van Meddle Festival 2019 een stukje beter maken! Overal waar hij komt zorgt hij met zijn ultra dansbare tracks ervoor dat het dak d'r af gaat. Dus trek je dansschoenen uit de kast en kom een dansje wagen op een medley van moombathon, urban en dance hall!
Doe die billenshake.

Pokkoehontas

Pokkoehontas is er dit jaar bij om de zaterdag van Meddle Festival 2019 af te breken. Ze staat bekend om haar veelzijdigheid, dus jouw favoriete nummertje komt vast en zeker voorbij! Wees erbij en laat je verwennen door een muzikale mix van afro, house, disco, hip hop en hier en daar wat funk en garage
Bring all yo girlfriends!

Lanterfantje

Twee gasten. Twee draaitafels. Een mengtafel. En een microfoon. Meer is het niet, maar het dak gaat eraf op 8 juni 2019! Met een supervetgave beukshow van hits, feestplaten en dance maken deze gasten jouw zaterdagavond compleet. En wij kunnen je vertellen.. deze jongens zijn niet vies van een beetje humor
Feel the rain on your skin!

Yeta

Voor deze dj uit Oud-ade is Meddle Festival een thuiswedstrijd. Ze komt jouw zaterdagavond verblijden met een mix van urban, moombathon, afro en hiphop, kortom: een set waardoor je niets anders kunt doen dan dansen tot je niet meer kan! Kom dansen, swingen, twerken en genieten op zaterdag 8 juni!

Adje

Al jaren staat Adje op het festival, vaak te draaien als DJ tussen de bandjes door. Daarom bieden we hem nu het grote podium aan in zijn eigen uurtje! Altijd lekker, Altijd goed.